Sent eller aldrig

Clarence Frenker

Efter en hektisk dag med en helt sjukt lång att-göra lista lyckades jag till slut masa mig iväg till gymet. Klockan var över 22 på kvällen och jag hade mycket hellre gått och lagt mig och fått mina åtta timmar. Varit pigg och utsövd dagen efter. Men är man inne i ett träningsrace så är man. Det går inte att rucka på rutinerna. Gör man det en gång är det lättare att man gör det nästa gång också och då faller allt ihop rätt snabbt och man får börja om.

Vägde länge mellan ett löppass i skogen och att lyfta. Det blev som sagt det senare alternativet. På grund av dagens hektiska karaktär har jag ätit obefintligt och inte haft tid för mycket annat än det som måste göras. Men har man ingen given möjlighet att träna får man skapa sig det. I det här fallet blev det ett sent kvällspass med militärpressar och pushpressar. Jag har inte kört de övningarna på länge men kände mig ändå stark både i överkropp och bål.

Är hemma nu med endorfinerna pumpandes i kroppen. Har käkat och ska snart checka ut för dagen, om jag lyckas somna vill säga. Jag speedar alltid upp efter kvällsträning. Men bättre sent än inget alls.

2 reaktioner till “Sent eller aldrig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.