En lördag i Baleal

Surfbrädorna i sanden.

Vaknade vid 05.30 i morse. Drog på mig löpskorna och började kuta. Kollade soluppgången över Atlanten. Så jäkla fint. Sprang hem och åt frukost med E och barnen. Fixade lite vardagsgrejer. Sen drog vi och surfade. Jag körde både med barnen och flera timmar själv. Hade många bra vågor. Men blev till slut så trött att jag inte orkade ta ett simtag till. Då fortsatte jag träna ungarna. De börjar bli riktigt bra. Vid 18 bar jag hem alla grejer. Stannade på vägen och köpte vinegrette och lite frukt i lokala affären. Där pågick även den dagliga after-surfen med alla i byn. Som vanligt skön stämning. Drog hem med mat, surfbrädor och våtdräkter. Lagade middag, knäckte en vinare med E och föll ihop i soffan. Bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.