Checkar ut

Osprey Fare 24 och Nike FREE 4.0
En dag eller fyra månader. Jag packar aldrig mer än så här. Mindre att släpa och jag slipper checka in bagage. Här är min Osprey Flare på 24 liter. Den använder jag till allt.

Sitter på Arlanda. Re:stack i lurarna och barnen springer av sig det sista innan det är dags att gå ombord.

Jag pustar ut. Det är mitt i januari och det känns som om man har gått i mål efter ett långt lopp. Vi reser lätt, bara en varsin liten ryggsäck som går som handbagage. Det räcker i två veckor för oss. Då slipper vi checka in och spar tid.

Det händer mycket nu. Så är det i och för sig alltid. Men nu ska jag inte lyfta ett finger på några timmar. Njuter just nu av att bara hasa mig ned i en vilostol vid gaten, knyta upp mina Nike, dricka vatten och konstatera att det mörka trägolvet ingjuter ett visst lugn i kontrast till den hetsiga incheckningshallen.

I morgon är vi i Thailand. Vi har bokat några hotellnätter men i övrigt tänkte vi försöka luffa runt i den mån vi vill, orkar och kan med barnen. De har alltid varit grymma på att resa så det ska nog gå bra.

Tänkte bara skriva några rader innan det är dags att checka ut. Barnen är ivriga att gå ombord. Jag förstår dem. Minns själv när jag var liten och flög runt i världen med mina föräldrar. Det är väl det som är grejen med att resa. Att skapa minnesvärda upplevelser.

Vet inte när jag har wifi nästa gång. Kanske lika bra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.