Bryta ny mark

Stockholm Globe, Tele 2 Arena

I bland måste man bryta ny mark. Ta en annan väg än den man brukar, bara för att se vart den leder. Det är inbyggt i människan. Vi söker hela tiden nya sätt att ta oss framåt. Både i stort och smått.

I kväll var en sådan kväll. Klockan var strax före midnatt när jag plötsligt snörade på mig skorna, tog fram ett par hörlurar, tryckte på play och gick ut genom dörren. Sedan traskade jag non-stop genom skog, fält och öde vägar i över en timme. Hela tiden på mark där jag aldrig tidigare hade gått. Jag brukar göra så ibland för att bryta mitt konventionella tänk och vanemönster. Bara ut och gå, oavsett om det är i berg eller i stan. Det är en tankemässig defragmentering.

Jag är nu ännu lite klokare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.