The way back workouts

Gym

Är mörbultad i precis hela kroppen efter morgonens träningspass. Det blev löpning som uppvärmning och därefter lite stretching för att mjuka upp ben och leder. Sedan körde jag knäböj. Är inte i närheten av de vikter jag tränade på i våras. Men det spelar ingen roll. Lastade på så länge allt kändes lugnt och kontrollerat. Tog det lugnt men körde ändå progressivt. Hade bättre kontakt med allt idag än förra veckan. Och det är positivt. För mig tar det alltid några gånger innan kroppen vant sig när man kommer tillbaks efter ett uppehåll. När allt väl är inkört igen går det att öka upp till matchvikt ganska snabbt. Åtminstone för mig. Det gäller bara att träna fokuserat, släppa egot och försöka få igång rätt nerver, leder och muskler igen.
Det här var det tredje böjpasset den här hösten och jag börjar komma över den första fysiska och mentala tröskeln. Nu är det bara att åka. Klämde även in några set marklyft av ren hybris och avslutade med lite utfall med stång. Vill försöka identifiera eventuella muskelobalanser så tidigt som möjligt i träningscykeln så jag vet vad jag har att jobba med. Och då är utfallen perfekta tycker jag.
Nu ligger jag i soffan med molande ben, varm rygg och begynnande värk i magtrakten. Då vet man att allt har tagit rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.