Stanna på topp

Körde både högt och lågt.
Högt och lågt, tungt och lätt, Många och få. Så kan man sammanfatta dagens träningspass.

Efter en lättare frukost laddade jag in en tung spellista i telefonen, drog ner den i offline-mode och stack till gymet. Det var fjärde träningsdagen i rad nu och kroppen har börjat respondera på allt slit.

Marklyft stod på schemat. Körde knäböj i går men kände mig ändå rätt fräsch i benen. Så det var lika bra att dundra på i dag med. I vanliga fall brukar jag springa som uppvärmning men i dag gick jag direkt på stången. Var rejält taggad och började lasta på vikter allt eftersom. Ökade ganska snabbt och var snart uppe i mina arbetsset. Blandade tyngre ettor och tvåor med lättare femmor och sexor. Avslutade med några singlar men kände att jag hade mycket kvar att ge. Det är vid sådana tillfällen man måste bestämma sig för att fortsätta in i väggen eller spara kraft till nästa gång. Jag stannade där. Har på senare år hittat en balans där jag kan träna så progressivt som möjligt utan att det påverkar återhämtningen nämnvärt. Alla är olika men det är en form som passar mig bäst.

Avslutade passet med lite bänkpress och armar innan det var dags att åka hem för jullunch.

Får jag just nu inte många knop gjorda. Mycket mat och vila medan barnen leker med varandra och sina julklappar. Passar på att njuta och ser till att ladda batterierna. Inte helt dumt faktiskt. Trots vårvärme och storm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.