Livet typ och en jäkla massa färg

Sitter på balkongen och kollar ut över Stockholm. Solen är på väg ner och skapar något som närmast påminner om en tavla. Jag tar en bild och lägger ut den på Instagram.
Lustig måndag detta. Mycket bra grejer har hänt. Dessutom är klockan närmare halv nio och det är fortfarande ljust ute. Slås av att det redan är mitten på april och snart maj. Är det bara jag som tycker att det här jordklotet snurrar fortare och fortare? Oklart. Men uppenbarligen rusar tiden. För när jag sicksackar fram mellan balkongmöblerna noterar jag att jag är aningen stelare och knakigare än för några år sedan. Och i ett speglande fönster ser jag att ögonen är tröttare än förr. Borde träna mer men har faktiskt varken haft tid eller någon särskild lust på sistone. Eller ja, snarare senaste veckan. Krafterna har gått åt till annat. Livet, typ.

Solnedgång i Stockholm. Foto: Clarence Frenker
Solnedgång i Stockholm. Foto: Clarence Frenker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.