Det goda livet

Tillbaka i Stockholm efter en helg på landet. Lite lätt åtgången efter midsommarfirande med vänner, familj, mat, umgänge och poker in på morgontimmarna.

Sverige och Stockholms tycks nu ha gått in i ett semestermode. Det är nästan öde i stan och folk man söker i jobbet har antingen redan checkat ut eller är ”på möte” till 16. Tänk om man kunde göra så: bara logga ut telefonen och dra för dagen? Gissar att det är ett fenomen som kommer att bli allt mer ovanligt de kommande åren i takt med digitaliseringens bärsärkagång i tjänstesektorn.

Just nu är jag inne i en period präglad av det goda livet. Det mesta handlar om umgänge med familj och vänner, resor, mat, musik, brädåkning, jobb och dryck. Det medför dock vissa eftergifter. Träningen, bland annat, är en sådan. Är, så att säga, funktionell. Om man kan kalla det för det. Och det är jag helt okej med.

Börjar nog ändå snart samla mig för ett ryck, men har lite extra svårt att hitta motivationen innan semestern. Sannolikt kommer den i stället under ledigheten. När jag får perspektiv och rätsida på skeppet igen.

Men till dess: carp.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.